Tänään torstaina 5.12. teemme vielä muutaman tuotteen koeammuntaa ja laadunvarmennusta Tuusulan ilotulitustehtaalla (Vanha Hämeentie 340) klo 9:00 - 15:00 välisenä aikana. Pahoittelemme toiminnasta aiheutuvaa pauketta.

Facebook-icon Twitter-icon LinkedIn-icon Flickr-icon Instagram-icon Youtube-icon Vimeo-icon

ILOTULITUS KRUUNAA JUHLASI

Kun juhlasi huipentuvat ilotulitukseen, ne muistetaan pitkään! Sinä ja vieraasi pääsette ihastelemaan ainutlaatuista showta, josta riittää puhuttavaa ja muisteltavaa vuosiksi eteenpäin. 

Jokainen ilotulitus on ainutlaatuinen - kuten Sinunkin juhlasi. Tutustu huikeisiin ilotulitusnäytöksiimme ja tilaa omasi jo tänään! Meiltä löytyy sopiva ilotulitus  jokaiseen juhlaan ja tapahtumaan.

KARNEVAALI - NAURUA JA ILOA

Haluatko värikkään ja klassisen ilotulituksen? Valitse Karnevaali ja juhlatunnelma on taattu. Karnevaalissa yhdistyvät yhdessäolo, värilliset lyhdyt, nauru ja ilo. Elämä on tämän ilotulituksen kanssa yhtä karnevaalia!

Karnevaali ilotulitusnäytöksen tempo on valittavissa kolmesta vaihtoehdosta:

  • EXTREME, kesto 1 min. Ilotulitteet ammutaan vauhdikkaasti ja tehokkaasti taivaalle, soveltuu erityisesti tapahtumien lopetuspaukuksi
  • DYNAMIC, kesto 3 min. Ilotulitteiden tempo pidetään eläväisenä ja useita tuotteita ammutaan taivaalle yhtäaikaa. Erinoimainen valinta!
  • CLASSIC, kesto 5 min. Ilotulitteet ammuttaan tuttuun ja turvalliseen tyyliin. Efektit aukeavat taivaalla yksitellen, kiihtyen kohti finaalia.

Lue blogistamme lisää ilotulitusnäytösten eri tyyleistä

Ota yhteyttä

2500 €

(+ alv 24%)

Hinta sisältää palvelupaketin:

Viranomaisluvat, vastuuvakuutuksen, kuljetuksen, toteutuksen sekä loppusiivouksen

SEREMONIA - SUURIIN HETKIIN

Seremonia-ilotulitusnäytöksen insipiraatio on haettu elämän suurista hetkistä ja henkeäsalpaavista maisemista. Kun haluat aloittaa uuden ja onnellisen luvun elämässäsi, valintasi on Seremonia.

Seremonia ilotulitusnäytöksen tempo on valittavissa kolmesta vaihtoehdosta:

  • EXTREME, kesto 2 min. Ilotulitteet ammutaan vauhdikkaasti ja tehokkaasti taivaalle, soveltuu erityisesti tapahtumien aloitus- tai lopetuspaukuksi
  • DYNAMIC, kesto 4 min. Ilotulitteiden tempo pidetään eläväisenä ja useita tuotteita ammutaan taivaalle yhtäaikaa. Erinoimainen valinta!
  • CLASSIC, kesto 6 min. Ilotulitteet ammuttaan tuttuun ja turvalliseen tyyliin. Efektit aukeavat taivaalla yksitellen, kiihtyen kohti finaalia.

Lue blogistamme lisää ilotulitusnäytösten eri tyyleistä

3800 €

(+ alv 24%)

Hinta sisältää palvelupaketin:

Viranomaisluvat, vastuuvakuutuksen, kuljetuksen, toteutuksen sekä loppusiivouksen

EXCLUSIVE - TERVETULOA TÄHTIEN MAAILMAAN

Nimikin sen jo kertoo: Exclusive on maailmanluokan taideteos! Se on räätälöity alusta loppuun saakka vain Sinulle. Käytämme näytöksessä suurimpia tähtipommeja, jotka valaisevat ja täyttävät koko taivaan. Tällaisia näytöksiä nähdään esimerkiksi F1-kilpailuissa ja olympialaisissa. 

Exclusiven kesto: huikeat 20 minuuttia!

Ota yhteyttä

alkaen 50000 €

(+ alv 24%)

LISÄPALVELU: ILOTULITUSNÄYTÖS TOIVEMUSIIKKIIN SOVITETTUNA

Haluatko lisätä ilotulitusnäytökseen yllätysmomenttia ja saada vieraasi huokailemaan ihastuksesta? Sovitamme näytöksen teille tärkeään musiikkiin.

800 € 

(+ alv 24%)

Hinta sisältää musiikkiin sovituksen sekä äänentoiston

Ottakaa minuun yhteyttä, kiitos.

Minua kiinnostaa:

Käytämme sivustoanalytiikan mahdollistavia evästeitä, joiden perusteella käyttäjiä ei tunnisteta.

Tietosuojaseloste

Facebook-icon Twitter-icon LinkedIn-icon Flickr-icon Instagram-icon Youtube-icon Vimeo-icon