Facebook-icon Twitter-icon LinkedIn-icon Flickr-icon Instagram-icon Youtube-icon Vimeo-icon

Amin Asikainen - Tyrmäävää tykitystä

Ilotulitteet

Juhlat

Turvallisuus

Amin Asikainen - Tyrmäävää tykitystä

Nyrkkeilymestari Amin Asikaisen motto uutenavuotena on nykyisin, että ”pidetään pommit korkealla, ei leuan tasolla”. Aina asia ei ole ollut niin. - Nuorena räjäyttelin uudenvuoden aattona kaikenlaista, eikä oma tai muiden turvallisuus ollut ekana mielessä, Amin myöntää.


Ikä ja isyys ovat tuoneet muutoksen. Nykyisin Amin lukee tarkkaan käyttöohjeet ennen ampumista. – Odotan uudenvuoden aattoa todella hyvillä fiiliksillä. Hienoa päästä ampumaan patoja ja raketteja nyt, kun tietää mitä tekee. – Lasten ilme on kaiken vaivan ja rahan arvoinen, Amin perustelee omat pata- ja rakettiostoksensa.


Aminin vaimo,  hyvinvointivalmentaja Nadia Ammouri on eräs niistä, jonka lapsuuteen raketit kuuluivat joka uusivuosi. – Isäukko aina hankki raketteja. Muistan hyvin sen jännityksen. Ja veljen kanssa paukuteltiin ”kissanpieruja"


Aikuisena Nadia oli monta vuotta ostamatta raketteja, koska ei tiennyt, osaako ampua ne turvallisesti. Suomen Ilotulituksen rakettikoulussa Nadia oppi tukemaan raketit oikein. - Enää ei tule pelkoa, että osaanko tämän. Tiedän nyt, että handlaan tämän ja odotan innolla uuttavuotta.


Amin ja Nadia kävivät Suomen Ilotulituksen rakettikoulussa hakemassa oppia uuden vuoden juhlintaan:

Jaa artikkeli:

Haluan lisätietoja ilotulitusnäytöksen ostamisesta

Käytämme sivustoanalytiikan mahdollistavia evästeitä, joiden perusteella käyttäjiä ei tunnisteta.

Tietosuojaseloste

Facebook-icon Twitter-icon LinkedIn-icon Flickr-icon Instagram-icon Youtube-icon Vimeo-icon