Facebook-icon Twitter-icon LinkedIn-icon Flickr-icon Instagram-icon Youtube-icon Vimeo-icon

Ilotulituksen palkintoauto luovutettiin voittajalle

Erikoisuudet

Ilotulitteet

Juhlat

Ilotulituksen palkintoauto luovutettiin voittajalle

Elämässä saattaa joskus tapahtua yllättäviä asioita ja näin kävi Lopelta kotoisin olevalle Kimmolle, kun Suomen Ilotulituksen markkinointijohtaja Harri Carlson soitti hänelle.

"Onko tämä jotain pilaa?" - oli ensimmäinen kysymys, kun Harri onnitteli Kimmoa siitä, että hän on voittanut uuden Opel Corsan Ilotulituksen 70v juhlavuoden autoarvonnassa. Kyseessä ei ollut pilapuhelu tai lehtimyyjän yhteydenotto vaan aivan totta joka sana. "No, sulattele tätä asiaa viikonlopun ajan ja palataan asiaan alkuviikosta" - Harri päätti puhelun.

Se miksi Kimmo oli hieman hämmentynyt asiasta oli se, että hän ei muistanut osallistuneensa arvontaan. Syykin paljastui myöhemmin: hänen vaimonsa oli täyttänyt arvontakoodin ilotulituksen nettisivuilla hänen puolestaan. Hyvä että täytti, sillä nyt onni potkaisi oikein kunnolla Kimmon perhettä. Erittäin suosittuun arvontaan osallistui kaikkiaan noin 20000 ihmistä.

Kimmo oli käynyt ilotuliteostoksilla paikallisessa Eräloppi Oy:ssa, kuten niin monena vuodenvaihteessa ennenkin. "Patoja ja suihkuja tuli ostettua ja lasten kanssa niitä ammuttiin uutena vuotena. Kyllä ilotulitteet kuuluvat ehdottomasti vuodenvaihteen juhlintaan" - Kimmo kertoi.

Voittajan on helppo hymyillä

Voittajan on helppo hymyillä

Kun auto oli viimein saatu toimitettua Saksasta Suomeen ja oli auton luovutuksen aika Helsinkiläisessä Opel liikkeessä. Siellä Kimmoa odotteli uutuuttaan kiiltelevä Opel, jonka rattiin hän pian pääsisi. "Vaimon auton vaihtoa tässä ollaan hieman mietitty, joten nyt tämä kyllä osui varsin nappiin" - Kimmo naureskeli autokaupassa. Voittajan on helppo hymyllä, sanonta sanoo ja kyllähän autokaupassa leveitä hymyjä nähtiinkin.

Ensimmäiset kilometrit uudella autolla Kimmo ajeli Helsingistä Tuusulan ilotulitustehtaalle, jossa juotiin kakkukahvit ja rupateltiin hetki. Samalla tutustuttiin myös hieman ilotulitusnäytöstoimintaan, jota Ilotulitus Tuusulasta käsin toteuttaa. Tuusulasta Kimmon kotimatka alkoi varmasti hymy huulilla.

Tällaista kivaa kehitimme juhlavuoden kunniaksi, se mitä ensi vuoden vaihteessa tehdään on vielä julkistamatta, mutta yksi asia on varma: uuttavuotta juhlitaan näyttävästi ilotulittein ympäri maata!

ME OLEMME #ILOTULITUS

Jaa artikkeli:

Haluan lisätietoja ilotulitusnäytöksen ostamisesta

Käytämme sivustoanalytiikan mahdollistavia evästeitä, joiden perusteella käyttäjiä ei tunnisteta.

Tietosuojaseloste

Facebook-icon Twitter-icon LinkedIn-icon Flickr-icon Instagram-icon Youtube-icon Vimeo-icon