Facebook-icon Twitter-icon LinkedIn-icon Flickr-icon Instagram-icon Youtube-icon Vimeo-icon

Ilotulitusnäytösten tempo ja tyyli

Juhlat

Näytökset

Ilotulitusnäytösten tempo ja tyyli

Ilotulitusnäytösten suunnittelu on samantyyppistä kuin sovittaisi musiikkia ja usein ilotulitusnäytökset sovitetaan musiikkiin.

Meiltä tilattu ilotulitusnäytös voidaan toteuttaa eri tyyleillä, tapahtumasta tai juhlasta riippuen. Tässä käymme läpi mitä mikin tyyli ja tempolaji tarkoittaa:

CLASSIC

Ilotulitteet ammutaan rauhalliseen tahtiin, välillä kiihtyen välillä hidastuen ja finaalia kohden taas kiihtyen. Näin saamme ilotulitukselle eniten kestoa. Ilotuliteet ammutaan usein vain yhdestä pisteestä, jolloin ilotulituksen laajuus ei ole iso, mutta se on silti näyttävä. Valitse Classic, jos haluat ilotulitukselle pitkän keston.

DYNAMIC

Ilotulitteiden tempo pidetään eläväisenä ja taivaalla tapahtuu koko ajan jotain. Kuvaelmat ovat suunniteltu niin, että ne vuorottelevat hienosti keskenään, luoden yhtenäisen kokonaisuuden. Ilotulitteet ammutaan useasta pisteestä yhtäaikaa ja taivaan käyttö on laajaa. Ilotulituksen kesto on kuitenkin noin 3 minuuttia, joka on normaalin musiikkikappaleen pituus.

EXTREME

Ilotulitteet ammutaan vauhdikkaasti ja tehokkaasti taivaalle. Tempo on nopea ja ilotulitteita ammutaan useasta pisteestä yhtä aikaa ja taivaan käyttö on erittäin laajaa. Extreme -tyyli sopii erityisesti tapahtumien loppuilotulitukseksi ja finaalipaukuksi. Kenellekään ei jää tämän jälkeen epäselväksi, että homma oli siinä. 

Jaa artikkeli:

Haluan lisätietoja ilotulitusnäytöksen ostamisesta