Facebook-icon Twitter-icon LinkedIn-icon Flickr-icon Instagram-icon Youtube-icon Vimeo-icon

FIRE IT UP!

Konserttien ja esiintyjien pyrotekniikka ja ilotulitukset samalla kertaa! Operoimme koko Suomessa ja käytössämme on alan johtavia erikoistehostebrändejä: LeMaitre, MagicFX, Explo ja FireOne.

Meiltä myös sisääntulohin liekkilaitteet ja pyrotekniikka!

Lisäksi teemme kaikenlaisia tehosteita musiikkivideoihin ja mainoksiin.

FIRE IT UP!

Konserttien ja esiintyjien pyrotekniikka ja ilotulitukset samalla kertaa! Operoimme koko Suomessa ja hoidamme viranomaisluvat. Käytössämme on alan johtavia erikoistehostebrändejä, kuten Lemaitre, MagicFX, Explo ja FireOne.

Kysy tarjous

SISÄÄNTULOT

Tunnelma kohoaa ja on aika toivottaa areenalle illan tähdet, jotka saapuvat yleisön eteen savun ja valojen välkkeessä liekkien lyödessä kohti kattoa… Show voi alkaa!

Pyrotekniikkaa käyttävät SM-liigassa muun muassa Oulun Kärpät ja Tampereen Tappara. Salibändyliigan Westend Indiansin pelaajat tulevat kentälle jokaisessa kotiottelussaan liekkien saattelemana!

Liekki- ja kipinätehosteet vaativat aina paikalle pyroteknikon, mutta meiltä löytyy vuokralle myös niin kutsuttuja lupavapaita CO2-hiilidioksidisavutykkejä.

Kysy tarjous

MUSIIKKIVIDEOT JA MAINOKSET

Videotuotantoon savua, liekkiä, kipinää, konfettia tai vaikka kokonainen ilotulitus? Kyllä, kaikki onnistuu!Erikoistehosteet musiikkivideoihin ja mainoksiin on meille tuttua puuhaa!

Katso videot, joita olemme olleet tekemässä: 

Von Hertzen Brothers - New Day Rising >>

Von Hertzen Brothers - Coming Home >>

Kysy tarjous

VUOKRALAITTEET

Vuokraamme konfettitykkejä, CO2-laitteita sekä muita laitteita ja ilotulituskalustoa.

Vuokralaitehinnasto
" >

Haluan tarjouksen erikoistehosteista

Minua kiinnostaa: